Кропивницьке вище професійне училище

Створюємо світле майбутнє

Вітаємо Вас на нашому сайті!  Тут розміщено відомості  про доступні в закладі освітні програми, а також інформацію про порядок прийняття на навчання. Звертайтесь до нас з будь-яких питань. Ми чекаємо на Вас в училищі за новою адресою: вул. Юрія Коваленка, 1а (напроти обласної лікарні, за Toyota Центром).

Розкрийте свій потенціал

Ми віддаємо пріоритет практичним навичкам, які сприяють кар’єрному зростанню. Наші освітні  програми орієнтовані на практичну підготовку та розроблені на основі багаторічного досвіду. З року в рік наші випускники незмінно стають визнаними спеціалістами у своїй галузі, а саме з таких професій: Оператор з обробки інформації та програмного забезпеченняРадіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратуриАдміністратор; Касир (в банку)Оператор телекомунікаційних послугОбліковець з реєстрації бухгалтерських данихНалагоджувальник контрольно-вимірювальних приладів та автоматикиОфісний службовець (бухгалтерія); Контролер у банкуКонтакти училища. 

Абітурієнту 2024

Абітурієнту 2024: оголошення про прийом на навчання до училища випускників шкіл на базі 9-ти та 11-ти класів у 2024-2025 навчальному році.

Інформація про училище

Кропивницьке  вище професійне училище  працює за новою адресою: вул. Юрія Коваленка, 1а (будівля колишнього СПТУ №8)

Освітні програми

Перелік професій, що Ви можете отримати в училищі з короткими поясненнями та напрямками працевлаштування

Освітня діяльність закладу

Інформація про напрямки діяльності, організацію освітнього процесу, стандарти професійної освіти, навчальні плани, дуальну та дистанційну освіту, проекти, розклади

Прийом документів

Приймальна комісія знаходиться за новою адресою: перший поверх навчального корпусу по вулиці Юрія Коваленка, 1а (Google карта) у будівлі колишнього СПТУ №8. Час роботи з 8:00 до 16:00.
Моб. тел.: +38 098 720-56-69
Моб. тел.: +38 066 838-80-94

Анонси

2 Березня, 2024

Розпочав роботу новий онлайн-ресурс для абітурієнтів vpu9.pp.ua, де зосереджена основна інформація для вступників Кропивницького вищого професійного училища (раніше ВПУ № 9), а саме:

фактична нова адреса: вул. Ю.Коваленка, 1А; перелік професій, за якими планується набір до училища випускників шкіл у 2024 році; коротка інформація про професії в училищі; гугл-мапа з новим розташуванням Кропивницького ВПУ; кнопки для подання електронної заяви для вступу.

Наші привітання

19 Лютого, 2024

Участь в спортивному орієнтуванні КВПУ

18 лютого 2024 року педагогічні працівники та здобувачі освіти I – II курсів Кропивницького ВПУ взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування “Універ-О” (НЕ) Бігай по коридорах”.

Адаптивність до довкілля, швидке прийняття рішень та навичок орієнтування є вкрай важливими для сучасної людини у повсякденні. Змагання в спортивному орієнтуванні стали вдалим початком Тижня географії у Кропивницькому ВПУ.
У команді Кропивницького вищого професійного училища: соціальний педагог Шипуліна А.В., учні Єрко О. (ПБ-21), Мінін П. (ПБ-21), Вовкодав А. (КБ-21), Колов Р. (ПБ-31) та Стороженко О. (ПБ-31). Дякуємо всім за участь!

Вітаємо з ІІІ місцем у категорії Ч18 Єрко Олександра!

12 Березня, 2024

ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ З ПРОФЕСІЇ “ОПЕРАТОР ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ ПОСЛУГ”

12 березня 2024 року відповідно до навчального плану учні групи Тб-11 виконували завдання поетапної кваліфікаційної атестації з професії "Оператор телекомунікаційних...

Подробиці
11 Березня, 2024

ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, поваги до наших захисників 11 березня 2024 року у...

Подробиці
11 Березня, 2024

БЕСІДА НА “ПРАВИЛА БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ. УВАГА: ТАНЕ ЛІД!”

11 березня 2024 року класним керівником Воробель Є.Р. була організована і проведена бесіда на тему:"Правила безпечної поведінки на воді та...

Подробиці
вгору